RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Chiazor heeft geen spijt van keuze: 'Onder de indruk van voetbal in IJsland'

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Aanvaller Dylan Chiazor verraste deze zomer door de overstap te maken naar het Leiknir Reykjavik dat uitkomt op het tweede niveau van IJsland. De 22-jarige Amersfoorter maakt na twee maanden voetballen onder de poolcirkel de balans op: "Absoluut geen spijt."

"Het is echt heel anders dan in Nederland", zegt Chiazor. "Je speelt echt op de meest mooie plekken van IJsland. Qua voetbalniveau ben ik best wel onder de indruk. In ons team zit heel veel voetbal, daar hou ik van", aldus Chiazor die het naar zijn zin heeft.

Tot nu toe zijn ze blij met me"
Dylan Chiazor

Chiazor keerde deze zomer terug bij IJsselmeervogels maar besloot al voor een wedstrijd gespeeld te hebben alweer te vertrekken. Van die keuze heeft hij dus geen spijt. In het verleden speelde hij naast IJsselmeervogels ook voor Almere City en De Graafschap.

Dylan Chiazor spreekt vanuit IJssland in Namen en Rugnummers


Tot nu toe kwam Chiazor zeven keer in actie voor zijn nieuwe ploeg. "Ik kwam hier aan met een lichte blessure en moest me wel aanpassen aan de speelstijl. De meeste teams zakken helemaal in en dat is wel wennen voor mij als buitenspeler. Ik heb inmiddels wel mijn weg gevonden. Tot nu toe zijn ze blij met me."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -