Van de Sanden met Oranje naar Kosovo

© Orange Pictures
IJSSELSTEIN - Shanice van de Sanden keert voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kosovo terug in de selectie van de Nederlandse voetbalsters. De IJsselsteinse ontbrak vrijdag tegen Estland vanwege trieste familieomstandigheden. Oranje won in Groningen met 7-0 en verzekerde zich daarmee van deelname aan het EK 2022 in Engeland.
Van de Sanden sloot zondag weer aan bij de selectie van bondscoach Sarina Wiegman en gaat mee naar Pristina. Op keepster Sari van Veenendaal na beschikt Wiegman over een volledig fitte selectie. De Nieuwegeinse ontbrak tegen Estland al vanwege een heupblessure en is inmiddels terug gegaan naar haar club PSV,
"We zijn al geplaatst, maar iedereen heeft heel veel zin om te voetballen. We willen heel graag weer winnen", zei de bondscoach. "Ik ga op enkele posities wijzigingen doorvoeren, maar zeker niet het hele team omgooien. We willen met dezelfde energie op het veld staan als tegen Estland en steeds maar weer op zoek blijven gaan naar het volgende doelpunt. Dan hebben wij een leuke wedstrijd en de mensen die thuis op de tv kijken een leuke avond."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.