RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Doe mee met de Namen & Rugnummers-quiz: hoe goed kent u de Utrechtse sport?

PROVINCIE UTRECHT - Nu de sport voor het grootste deel stil ligt, is de redactie van Namen & Rugnummers in het audio-archief gedoken om de mooie sportmomenten uit het verleden een tweede leven te geven. En we gaan die momenten niet alleen laten horen, er is voor de luisteraar ook iets mee te winnen.

Elke zaterdag en zondag selecteren we drie fragmenten, die we elk tussen 14.00 uur en 17.00 uur twee keer laten horen. Dat doen we in Namen & Rugnummers, op Radio M Utrecht. We zijn elke zaterdag en zondag te beluisteren op de 93.1FM, via DAB, de kabel en via de knop 'live radio' op onze app en op www.rtvutrecht.nl.

Als u weet uit welke wedstrijd en uit welk jaar het fragment afkomstig is, stuurt u een e-mail naar sport@rtvutrecht.nl. Zet in die e-mail ook uw telefoonnummer.

Ieder uur, na ieder fragment, kiezen we een winnaar. Aan het einde van de dag, na 17.00 uur, wordt uit de drie uur-winnaar een dagwinnaar getrokken. Hij of zij wordt gebeld in onze uitzending en ontvangt de eeuwige Namen & Rugnummers roem. We hopen op veel deelnemers!

De eerste winnaar is bekend!


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -