RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lars van der Haar tweede op de Koppenberg

1/2
WOUDENBERG - Veldrijder Lars van der Haar is tweede geworden in de Koppenbergcross. De crosser uit Woudenberg gaf in Oudenaarde aan de finish 43 seconden toe op winnaar Eli Iserbyt uit België.

Dat doet heel veel met mij"
Lars van der Haar

Van der Haar reed lang rond op de derde plaats, maar hij wist zijn ploeggenoot Toon Aerts in te halen en die tweede plaats vast te houden op en rond de iconische kasseienheuvel in Vlaanderen. Aerts werd uiteindelijk derde op 1.20 minuut.

"Ik ben zeker tevreden", reageert Van der Haar in Namen en Rugnummers. "Het is mooi om als tweede op het podium te staan."

Lars van der Haar blikt terug op zijn tweede plek


Het was alweer de derde podiumplek voor Van der Haar. "Dat doet heel veel met mij. Het is prachtig om weer zo te kunnen fietsen. Er zijn veel goede renners dus dan is het fijn om weer daar te staan. Het enige jammere is dat er geen publiek is."

De Koppenbergcross maakt deel uit van de X2O Badkamers Trofee, dat is de nieuwe naam voor de DVV Verzekeringen Trofee. Dit regelmatigheidsklassement gaat op tijd. Van der Haar staat na de eerste manche tweede.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -