Trainer Romp langer door bij Eemdijk: 'Vertrouwen is duidelijk uitgesproken'

Willem Romp
Willem Romp © Orange Pictures
EEMDIJK - Willem Romp heeft zijn contract als hoofdtrainer bij hoofdklasser Eemdijk verlengd. De 35-jarige oefenmeester ligt nu tot de zomer van 2022 vast.
Ik was en ben nog niet klaar bij de club
Willem Romp
Romp is op dit moment bezig aan zijn tweede seizoen als oefenmeester van Eemdijk. De Utrechter verloor in de hoofdklasse B dit seizoen, tot de competitie werd stilgelegd vanwege het coronavirus, eenmaal. Met vier overwinningen uit vijf duels op zak staat Eemdijk tot dusver zesde.
Eemdijk was er vroeg bij met de contractverlenging van Romp. "Ze hebben het vertrouwen in mij duidelijk uitgesproken", zegt de oefenmeester. "Zeker in de onzekere tijden waarin we nu leven is het fijn dat er zowel voor Eemdijk als mijzelf duidelijkheid is."
Romp geeft aan het hartstikke naar zijn zin te hebben. "Bij iedere wedstrijdbespreking zie ik de kampioensfoto's in het sponsorhome hangen. Daar wil ik ook bij komen te hangen. Ik was en ben nog niet klaar bij de club", zegt Romp tegen RTV Utrecht.
Het is voor de oefenmeester nog afwachten wanneer hij weer een wedstrijd met Eemdijk gaat spelen. "We trainen nu nog in groepjes van vier. Maar we zijn wel toe aan duidelijkheid."
Willem Romp: 'Ik hoefde alleen maar ja te zeggen'

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.