RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van Dijk langer bij Trek-Segafredo

WOERDEN - Wielrenster Ellen van Dijk heeft haar contract bij de ploeg Trek-Segafredo verlengd tot 2022. De Amerikaanse ploeg brak de contracten van nog vijf andere rensters open, en heeft het team voor volgend seizoen daardoor compleet.

"Ik ben heel blij met de contractverlenging", reageert de Woerdense tijdritspecialiste. Van Dijk werd dit jaar derde op het WK tijdrijden, en tweede op het EK. "Bij Trek-Segafredo heb ik alles wat ik nodig heb. De beste ondersteuning en het beste materiaal in een professionele omgeving. Ik kijk uit naar meer avonturen en natuurlijk naar overwinningen met het team."

Naast de 33-jarige Van Dijk verleidde de wielerploeg ook de Engelse Lizzie Deignan en de Italiaanse kampioene Elisa Longo Borghini tot twee extra jaren. Deignan won dit seizoen onder meer Luik-Bastenaken-Luik en La Course, de vrouwenwedstrijd die tijdens de Tour de France wordt gehouden. Ook de Franse Audrey Cordon-Ragot, de Italiaanse Letizia Paternoster en de Amerikaanse Tayler Wiles blijven tot 2022. Trixi Worrack en Lauretta Hanson verlengden met één jaar.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -