Werkman ook volgend seizoen speler van Spakenburg: 'Nu hartstikke naar mijn zin'

© Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Verdediger Koos Werkman heeft zijn aflopende contract bij tweede divisionist Spakenburg verlengd. De 30-jarige voeetballer ligt nu tot medio 2022 vast bij de Blauwen.
Koos Werkman reageerde in Namen en Rugnummers op zijn contractverlenging
Op dit moment is Werkman bezig aan zijn tweede seizoen bij Spakenburg. In de zomer van 2019 kwam hij over van HHC Hardenberg. Dit seizoen kwam hij tot nu toe in elk duel in actie. Na zes wedstrijden staat Spakenburg op de derde plek in de tweede divisie.
Vooral dit seizoen heb ik het heel erg naar mijn zin
Koos Werkman
"Ik voel me hier goed thuis", spreekt Werkman in Namen en Rugnummers. "Vooral dit seizoen heb ik het hartstikke naar mijn zin. We voetballen nu op een manier die mij heel er goed past."
Dat was vorig seizoen anders, zo geeft hij toe. "We speelden toen een heel andere spelletje, dat lag mij veel minder. We speelden verdedigender. Nu hebben we jongens erbij die ook voetballen meer kunnen brengen", aldus Werkman.
De technische commissie van Spakenburg laat op de website blij te zijn met het langere verblijf van Werkman bij hun club. "Behalve dat Koos een prima voetballer is, is hij ook een fijne persoonlijkheid. Met zijn tweebenigheid, verdedigende en aanvallende kopkracht en gevoel voor positie manifesteert hij zich ook dit seizoen weer als een uitstekende verdediger."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.