RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Derde plaats voor Wiebes in Vuelta voor vrouwen

MIJDRECHT - Lorena Wiebes is bij de driedaagse Madrid Challenge, de Vuelta voor vrouwen, derde geworden. De Mijdrechtse probeerde op de slotdag Lisa Brennauer nog een aantal keer aan te vallen in de tussensprints, maar de Duitse hield stand en won net als vorig jaar de wielerkoers.

Massasprint
Wiebes deed ook nog een gooi naar de winst in de massasprint van de slotetappe. Daarin reed zij lange tijd vooraan, maar uiteindelijk werd ze toch nog geklopt door de Italiaanse Elise Balsamo. Wiebes kwam als tweede over de streep.


Wiebes eindigt in het klassement uiteindelijk als derde, achter Brennauer en Elisa Longo-Borghini en voor de Woerdense Ellen van Dijk.

Van der Haar hangt fiets aan de wilgen
Voor Lucy van der Haar, echtgenote van Woudenberger Lars van der Haar, was het een bijzondere rit. De veldrijdster reed in Spanje haar laatste etappe, want zij heeft besloten op 26-jarige afscheid te nemen van de sport. "Het is een geweldige tijd geweest", blikte ze terug op Twitter. "Op de fiets waren we misschien tegenstanders, maar de liefde die ik vandaag gevoeld heb is heel bijzonder. Bedankt allemaal", aldus de Britse.
Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -