Ten Hag keert winnend terug in Galgenwaard: 'Het komt wel goed met Utrecht'

© FCUPhoto
UTRECHT - Erik ten Hag verdiende in 2017 een transfer van FC Utrecht naar Ajax. De oefenmeester zag zijn ploeg zondag met 0-3 gemakkelijk winnen van zijn voormalige werkgever. Al vond hij dat dit vooral aan de kracht van zijn eigen ploeg lag.
Ik heb een FC Utrecht gezien dat goed georganiseerd was
Erik ten Hag
Ten Hag is de laatste trainer die met FC Utrecht in de Eredivisie wist te winnen van Ajax. Zondag vertrok hij ook als winnaar uit de Galgenwaard maar dan als trainer van Ajax. "Vanmiddag heb ik een uitstekend Ajax gezien, daar heeft FC Utrecht het moeilijk mee. Ik heb wel een FC Utrecht gezien dat goed georganiseerd was en compact speelde. Ze hebben ook een aantal kansen gehad", aldus Ten Hag tegen RTV Utrecht.
Erik ten Hag: 'Hake zou in lijn Ten Hag passen'
FC Utrecht moet op zoek naar een nieuwe trainer na het vertrek van Van den Brom. "FC Utrecht met Jordy Zuidam een uitstekende technische man en die weet heel goed zijn keuzes te maken. Het komt helemaal goed met FC Utrecht", denkt Ten Hag. "Ik zou Hake een uitstekende keuze vinden. Die zou ook in de lijn Ten Hag passen. Hij heeft zich uitstekend ontwikkeld en is een heel kundig trainer."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.