RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Harry van den Ham ontslagen bij FC Dordrecht

UTRECHT - Harry van den Ham is ontslagen als trainer van FC Dordrecht. Het bestuur van de eerste divisieclub nam dat besluit na de 5-1 nederlaag tegen Eindhoven. FC Dordrecht is hekkensluiter in de eerste divisie.

Utrechter Van den Ham keerde in 2019 terug bij FC Dordrecht, waar hij al vier keer eerder trainer was. Dit keer werd hij geen trainer, maar technisch manager. Toen in februari van dit jaar trainer Claudio Braga werd ontslagen, ging Van den Ham het trainerschap erbij doen.

"De omstandigheden hebben ook niet echt meegezeten, maar op deze manier verder gaan bood ons inziens te weinig perspectief", zegt de clubleiding op de clubwebsite. "Natuurlijk is het nooit leuk om een dergelijk besluit te moeten nemen. We zijn samen aan het seizoen begonnen met de bedoeling er iets moois van te maken."

Dat lukte niet. Uit de eerste elf duels in deze competitie haalde Van den Ham met FC Dordrecht slechts vijf punten. In de beker werd de ploeg uitgeschakeld door FC Utrecht. "Harry heeft zelf een grote inbreng gehad in de samenstelling van de selectie en zag potentie in zijn spelersgroep. Om welke reden dan ook, het komt er niet uit. Dan komt het moment dat je een beslissing moet nemen", aldus algemeen directeur Hans de Zeeuw."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -