Eric Meijers verlengt contract: 'Mijn werk is nog niet af bij Spakenburg'

© Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eric Meijers is ook volgend seizoen trainer van Spakenburg. De trainer heeft zijn aflopende contract bij de tweede divisionist verlengd tot de zomer van 2022.
Meijers is bezig aan zijn tweede seizoen op de Westmaat. Iets meer dan een jaar geleden volgde hij John de Wolf op, die vertrok om assistent van Dick Advocaat te worden bij Feyenoord.
Onder leiding van Meijers bezet Spakenburg in het huidige, onderbroken seizoen de derde plaats in de tweede divisie met 12 punten uit zes duels. Koploper AFC heeft 13 uit vijf.
Eric Meijers: "Binnen de kortste keren waren we eruit voor een contractverlenging"
Volgens Meijers zijn de contractbesprekingen niet anders dan anders. "Het komt er op neer dat je met elkaar een goed gevoel hebt, en dat is zeker aanwezig. Dan communiceer je ook goed in de periode dat je niet voetbalt. Binnen de kortste keren waren we eruit voor een contractverlenging", zegt Meijers in Namen en Rugnummers.
"Het moge duidelijk zijn dat mijn werk nog niet af is in Spakenburg. We zijn eigenlijk pas net begonnen", geeft de oefenmeester aan. Mocht de 57-jarige Meijers met Spakenburg kampioen worden van de tweede divisie dan zou dit een bijzondere prestatie zijn. Vorig jaar rond deze tijd kwam uit een mini-onderzoek van RTV Utrecht naar buiten dat trainers van boven 50 zelden kampioen worden in het amateurvoetbal.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.