RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV-doelman Jansen (31) tekent bij tot medio 2022: 'Mijn club geworden'

1/2
VEENENDAAL - Doelman Johan Jansen is niet onder de lat weg te krijgen bij GVVV. De 31-jarige sluitpost heeft een nieuwe verbintenis getekend die hem tot medio 2022 in Veenendaal houdt.

Het was eigenlijk vrij snel beklonken"
Johan Jansen

Sinds 2011 is Jansen de doelman van GVVV. Hij is op dit moment bezig aan zijn tiende seizoen bij tweede divisionist GVVV. Hij heeft al meer dan 300 wedstrijden achter zijn naam staan voor GVVV. "Bij GVVV weet ik wat ik heb", zegt Jansen in Namen en Rugnummers. "Het is na al die jaren wel mijn club geworden. Ik heb het goed naar mijn zin."

Johan Jansen: 'Een andere club is voor mij niet aan de orde'


"Sparta Rotterdam-uit, dat was de mooiste", vertelt Jansen. In december 2011 bekerde de amateurs van GVVV verder ten koste van de profs van Sparta Rotterdam. "In de wedstrijd pakte ik al een strafschop en in de beslissende strafschoppenserie ging het ook goed uit."

Houdbaarheid
Jansen is op dit moment 31. Keepers gaan normaliter een stuk langer door dan voetballers. Toch wilde Jansen zijn contract nog niet gelijk met twee seizoenen verlengen. "Nog 7 of 8 jaar? Dat is wel een lange tijd", zegt Jansen. "Ik bekijk het per jaar. Ik heb steeds meer 30+ kwaaltjes. Als het aan mij ligt zou het mooi zien als ik nog lang kan blijven keepen."

Technisch manager Rob de Boer van GVVV laat op de website van club weten blij te zijn met de verlenging. "Hij is al seizoenen lang onze zeer betrouwbare sluitpost. Het is dan ook erg fijn dat hij een nieuw contract heeft getekend."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -