RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Utrechter Ultee wil nu écht trainer worden van Fortuna Sittard

UTRECHT - Sjors Ultee wil graag hoofdtrainer blijven bij Fortuna Sittard. De Utrechter is na het ontslag van Kevin Hofland interim-trainer van de Limburgers, maar aast op een vaste aanstelling bij de Limburgers, vertelde hij voor de camera van FOX Sports.

"Nu het eenmaal zover is gekomen, wil ik het ook graag blijven", aldus Ultee, voorafgaand aan het duel met Feyenoord. "Want ik doe nu wat ik leuk vind." Ultee is technisch manager bij de ploeg uit Sittard, maar werd tijdens de voorbije interlandperiode noodgedwongen doorgeschoven naar de positie van hoofdtrainer. Kevin Hofland werd na een beroerde competitiestart geslachtofferd.

Stromanconstructie
Het is niet voor het eerst dat de trainer uit Utrecht het voor het zeggen heeft bij Fortuna. De afgelopen jaren was hij op papier al hoofdtrainer, omdat de inmiddels ontslagen Hofland toen de benodigde papieren nog niet had. Hoe de komende weken er uit gaan zien weet Ultee, die eerder assistent- en jeugdtrainer was bij FC Utrecht, nog niet. "De club heeft tegen me gezegd: 'succes in je eentje'. Ik heb gezegd dat ze me vooral met rust moeten laten, omdat ik het druk genoeg heb alleen."

Na de wedstrijd tegen Feyenoord, die zondag om 14.30 uur gespeeld wordt, gaan Ultee en de clubleiding opnieuw om de tafel.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -