RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg verlengt met aanvoerder Olijve

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Frank Olijve heeft zijn contract bij Spakenburg met een jaar verlengd. De 31-jarige middenvelder ligt daardoor tot de zomer van 2022 vast aan de blauwe zijde van de Westmaat.

Olijve sloot afgelopen zomer aan bij de selectie van hoofdtrainer Eric Meijers. Hij kreeg er direct de aanvoerdersband. "We zijn erg goed aan het seizoen begonnen en ik ben blij dat ik aanvoerder mag zijn van dit mooie team. Er zit nog zo veel potentie in dit elftal. Hopelijk kunnen we dat in januari 2021 weer laten zien", vertelt hij.

Onopvallend
Ook de technische commissie van de Blauwen is blij met de contractverlenging. "Frank is zo'n type speler die een ploeg altijd op sleeptouw neemt, vaak onopvallend heel belangrijk voor het elftal is, tactisch ijzersterk bewijst te zijn en aan de bal meestal de juiste dingen doet", klinkt het.

Olijve beschikt over de nodige ervaring. De middenvelder kwam eerder 22 keer in actie in de Eredivisie en 189 keer in de Eerste Divisie. Dat deed hij voor onder meer FC Groningen, PEC Zwolle, FC Emmen en dus De Graafschap.

Eerder werden door Spakenburg al de contracten van Robin Eindhoven, Tim Brinkman en Koos Werkman verlengd. Ook trainer Meijers blijft langer.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -