IJsselmeervogels haalt Douiri bij A-selectie

© IJsselmeervogels.nl
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft buitenspeler Achraf Douiri definitief bij de A-selectie gehaald. De 20-jarige aanvaller heeft bovendien een contract getekend tot medio 2022 bij de Rooien.
Douiri kwam afgelopen zomer bij IJsselmeervogels, nadat een Zweeds avontuur door de coronacrisis op niets uitliep. Via de beloftenploeg is hij nu doorgestroomd naar het eerste elftal van trainer Berry Smit. Douiri kwam dit (stilgelegde) seizoen twee keer uit voor de hoofdmacht van de Vogels.
Een typische buitenspeler die op beide flanken uit de voeten kan, beschikt over een individuele actie en ondertussen veel spelplezier uitstraalt
Erwin van der Lugt (technische commissie)
De aanvaller heeft een verleden in de jeugdopleiding bij ADO Den Haag en nu mag hij het dus definitief laten zien bij IJsselmeervogels. "Achraf is een jonge, talentvolle speler die zich via het Onder 23-team in de kijker heeft gespeeld", zegt Erwin van der Lugt van de technische commissie.
"Een typische buitenspeler die op beide flanken uit de voeten kan, beschikt over een individuele actie en ondertussen veel spelplezier uitstraalt", vervolgt hij. "Tijdens de trainingen heeft hij zich goed geprofileerd, wat al leidde tot zijn debuut, en ook buiten ons trainingsveld werkt hij aan zijn ontwikkeling. We zijn dan ook heel blij dat Achraf ook komend seizoen deel van de selectie uitmaakt."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.