Blessure Willem Janssen valt mee

© Orange Pictures
UTRECHT - De blessure van Willem Janssen valt mee. De aanvoerder van FC Utrecht zei in Een Berg Sport te hopen dat hij er volgende week, als FC Utrecht tegen ADO Den Haag speelt, weer bij kan zijn.
"Ik heb woensdag een echo gehad, daar was niets op te zien, dus dat was supergoed nieuws", zegt Janssen. "Gisteren heb ik alweer wat gelopen, en vandaag wat meer en op hoge snelheden. Dat ging goed, maar dit weekend komt helaas te vroeg."
Willem Janssen: "Dit weekend komt helaas te vroeg"
Janssen viel zaterdagavond tegen PEC Zwolle al vroeg uit met een hamstringblessure. "In eerste instantie was de bedoeling om een blessurebehandeling te vragen, omdat ik al snel een verkramping in mijn hamstring voelde na een uitglijder. Maar er werd meteen gewisseld, en dat was wel een goeie keuze."
De vraag is uiteraard of de blessure iets te maken kan hebben met de kruisbandoperatie en het daaropvolgende herstel van Janssen. De captain stond zaterdag voor het eerst sinds die operatie weer in de basis. "Het is wel de kant van mijn knie, daar mis ik mijn hamstringpees omdat die gebruikt is voor mijn kruisband. Maar ik heb er de hele revalidatie geen last van gehad. De grootste factor was het zware veld."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.