Schilder tekent bij in Spakenburg

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Frank Schilder komt ook volgend seizoen uit voor Spakenburg. De centrale verdediger uit Volendam heeft zijn contract bij de Blauwen verlengd tot de zomer van 2022.
Schilder kwam afgelopen zomer over van OFC uit Oostzaan en veroverde begin dit seizoen direct een basisplaats in de ploeg van trainer Eric Meijers. Eerder verlengde ook zijn collega-verdediger Koos Werkman zijn contract bij Spakenburg.
In het huidige (stilgelegde) seizoen wist Schilder tot nu toe een keer te scoren. Dat deed hij in de met 3-0 gewonnen regioderby tegen GVVV.

Veelzijdige verdediger

"Met Frank blijft de connectie tussen Volendam en Spakenburg bestaan. Net als veel van zijn dorpsgenoten - zoals Patrick Leeflang, Kees en Nick Tol, Maarten Woudenberg en Harry Zwarthoed - blijkt ook hij weer uitstekend te gedijen op de Blauwe zijde van de Westmaat", zegt de technische commissie van Spakenburg.
"Naast zijn sterke verdedigende capaciteiten, heeft Frank opbouwende kwaliteiten, een prima inspeelpass en kan zowel links als rechts uit de voeten. Daarnaast is Frank simpelweg een fijne gozer, die van het spelletje houdt."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.