Ook Van de Haar en Theunissen langer bij GVVV

Melvin van de Haar
Melvin van de Haar © Dick Gijsbertsen
VEENENDAAL - Nadat dit weekend eerder al bekend werd dat GVVV het contract van Justin Spies heeft verlengd tot medio 2023, is nu ook bekend geworden dat Melvin van de Haar tot 2023 in Veenendaal vast ligt. Daarnaast kondigde de tweede divisionist aan het contract van Steven Theunissen te verlengen tot medio 2022.

Van de Haar

De 19-jarige middenvelder kwam dit seizoen in de tweede divisie tot dusver in twee duels in actie. Beide keren als invaller. Bij de technisch commissie van GVVV is het vertrouwen in Van de Haar groot. "Melvin heeft veel kwaliteiten en wij hielden hem daarom graag langer in onze selectie. Wederom erg mooi voor de club om een jeugdspeler twee seizoenen langer te binden aan het eerste elftal", aldus Rob de Boer op de website van GVVV.

Theunissen

De 21-jarige Theunissen speelt in de verdediging van GVVV. Hij speelde in het verleden in de jeugd van PSV. "Steven heeft in de jeugdopleiding bij PSV een uitstekende basis opgedaan. Gezien zijn leeftijd en kwaliteiten denken wij dat er nog veel meer in zit. Daarom zijn wij erg blij om hem ook volgend seizoen in onze selectie te hebben", aldus De Boer.
Naast Spies, Van de Haar en Theunissen werden eerder al Johan Jansen, Taoufik Adnane, Mart de Jong, Tom Oostinjen en Danny de Leeuw al vastgelegd voor volgend seizoen. Ook hoofdtrainer Jochem Twisker is er volgend seizoen bij in Veenendaal.
Steven Theunissen in zijn tijd bij PSV
Steven Theunissen in zijn tijd bij PSV © Orange Pictures

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.