RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Ton du Chatinier: 'Een trainer die een contract bij FC Utrecht tekent, tekent zijn doodvonnis'


UTRECHT - In Een Berg Sport was vrijdag voormalig FC Utrecht-speler en -trainer Ton du Chatinier te gast. Ook blikten we met oud burgemeester Jan van Zanen van Utrecht, die tegenwoordig eerste bruger is in Den Haag, vooruit naar de clash tussen FC Utrecht en ADO. Verder uiteraard de Ode van Korneel en de voorspellingen aan de tap van Ap.

FC Utrecht switchte afgelopen zondag van 4.3.3 naar 4.4.2, met Kerk en Mahi in de spits en Van de Streek als extra middenvelder. Dat beviel goed en dat zal tegen ADO weer gebeuren, stelde René Hake na de vrijdagtraining.

Du Chatinier zou Elia opstellen


Zowel analist Gert Kruys als Ton du Chatinier vinden dat een wijs besluit. "Maar ik zou in een kommetje spelen met twee controleurs, met Elia op links en Ramselaar op rechts", zei Ton du Chatinier. Kruys opteert voor het vasthouden aan een ruit op het middenveld.

Du Chatinier gaat ook in op de vele trainerswisselingen bij FC Utrecht. "Het is repeterend. Zelfs voor mij, een jochie uit de stad dat 24 jaar bij die club heeft gezeten. Als je je handtekening onder een contract zet, weet je dat je je doodvonnis tekent."

Du Chatinier: 'Je tekent je doodvonnis'


Van Zanen
Jan van Zanen was tot voor enkele maanden burgemeester van Utrecht. Komende zondag speelt de club van zijn oude stad tegen ADO Den Haag, de stad waarvan hij nu de ambtsketen draagt.

Jan van Zanen in Een Berg Sport


Het voetbal volgt hij in Den Haag beter. "Ik had nooit FOX, maar in mijn nieuwe appartement zat het bij de huur inbegrepen." Voor wie hij zondag is, is duidelijk. "Ik woon nu in Den Haag, dus ik ben voor ADO, die kunnen ook wel wat puntjes gebruiken. Maar ik hoop vooral op een leuke wedstrijd."

Appie en Korneel
Zoals iedere week doen de prominenten de voorspellingen naar aanleiding van de Tap van Ap, en is er de Ode van Korneel.

De ode van Korneel.


De Tap van Ap.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -