Patrick en Potjes langer bij GVVV

Joeri Potjes
Joeri Potjes © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV heeft de contracten van Joshua Patrick (34) en Joeri Potjes (22) verlengd. De aanvaller en de verdediger blijven tot de zomer van 2022 aan de blauwe zijde van Panhuis actief.
De ervaren Patrick debuteerde dit seizoen voor GVVV, nadat hij eerder voor onder meer buurman DOVO zijn goals scoorde. Voor GVVV wist hij dit stopgezette seizoen nog geen treffer te maken. "Joshua geeft zich altijd volledig en verzaakt nooit. Wij zijn tevreden over zijn vertoonde spel en hebben vertrouwen dat de doelpunten vanzelf komen", zegt Rob de Boer van de technische commissie.
Potjes is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen in Veenendaal. De verdediger, die in de jeugd uitkwam voor Vitesse en NEC, was bij trainer Jochem Twisker een vaste waarde aan het begin van dit seizoen. "Zijn persoonlijke ontwikkeling is prima. Hij is gewend geraakt aan de combinatie tussen voetbal en werk. Dit seizoen is Potjes een vaste kracht geworden in het elftal", aldus De Boer.
Eerder wist GVVV ook al de contracten vam Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw te verlengen voor het volgende seizoen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.