RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hake furieus over gemiste kansen, rode kaart en gelijkmaker: 'Erg kwaad'

1/2
UTRECHT - René Hake was na het gelijkspel tegen ADO Den Haag furieus. De oefenmeester zag het bij zijn ploeg op meerdere punten fout gaan.

René Hake: 'Nog te vroeg om conclusies te trekken'


FC Utrecht was op 1-0 voorsprong gekomen tegen ADO, maar de twee gele kaarten voor Adrian Dalmau waren de inleiding voor het 1-1 gelijkspel. "Uiteindelijk wel maar we missen in de eerste helft twee grote kansen", zegt Hake daarover. "Het is niet zo dat we zoveel kansen hebben gehad als vorige week, maar we konden zeker voor rust op voorsprong komen.

We hebben nu één punt en dat zijn er twee te weinig"
René Hake

"Na rust hadden we naast de goal ook een prima fase. Maarja dan komen die twee gele kaarten van Dalmau. Dan breng je het team in de problemen."

Gebrek aan?
Zes minuten voor tijd maakte Kramer de 1-1. "We brachten een extra verdediger in om het dicht te houden. Dat doen we dus ook niet. Daar ben je wel heel erg kwaad over. We hebben nu één punt en dat zijn er twee te weinig."

Ze moeten het ook zien waar te maken"
René Hake

FC Utrecht begon met de zelfde elf tegen ADO Den Haag als vorige week tegen Feyenoord. Toen speelden de Utrechters een goede wedstrijd. Met het gekregen vertrouwen ging de basiself, met name de aanvallers die de kansen tegen ADO niet wisten te benutten, niet goed om. "Ze moeten het ook zien waar te maken", reageert Hake daarover.

"Als het ook blijft gebeuren is het ook een signaal dat anderen mogen gaan klaar staan. Dat is nu nog te vroeg om conclusies te trekken. Maar daarom hebben we ook een hele brede selectie", besluit Hake.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -