El Azzouti verlaat IJsselmeervogels voor Katwijk: 'Daar meedoen om de titel'

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ahmed el Azzouti is vanaf volgend seizoen te zien in het shirt van Katwijk. De aanvaller maakte deze week bekend aan het einde van het seizoen te zullen vertrekken bij de Rooien en nu is zijn nieuwe club dus bekend..
Hopelijk nog een mooi seizoen van maken
Ahmed el Azzouti
El Azzouti is sinds de zomer van 2019 onderdeel van IJsselmeervogels. Na twee seizoenen komt er dus een einde aan zijn avontuur in Bunschoten-Spakenburg. "Wij spelen 4-4-2 en volgend jaar wil IJsselmeervogels 4-3-3 gaan spelen. Toen hebben het over mijn rol gehad. Ik kom het beste tot mijn recht in de spits en niet aan de flanken", aldus El Azzouti in Namen en Rugnumers. IJsselmeervogels heeft voor de spitspositie al Danny van den Meiracker, met een doorlopend contract, in de selectie.
De komende twee seizoenen ligt El Azzouti vast bij Katwijk. "In de tweede divisie is er een select groepje clubs dat altijd meedoet om de titel. Katwijk is er daar zeker één van. Ik heb daar een goed gesprek gehad. Daar kampioen worden is mogelijk, dat is mijn grootste drijfveer."
Met El Azoutti werd het Namen en Rugnummers Quiz fragment besproken en zijn nieuwe club
Het duurt nog wel even voordat El Azzouti daadwerkelijk speler van Katwijk is. Nu er duidelijkheid is, kan hij zijn hoofd dan ook weer volledig op IJsselmeervogels richten. "Voorlopig ben ik nog rood en gaan we er hopelijk nog een mooi seizoen van maken."

Mike van den Ban naar Quick Boys

Ook de nieuwe club van Mike van den Ban is bekend. Hij heeft voor twee seizoenen getekend bij Quick Boys. Van den Ban was sinds deze zomer speler van IJsselmeervogels en had zelf aan de technische commissie van de club laten weten dat hij wilde vertrekken.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.