Dieperink, Bax en Van Boekel leiden laatste drie duels FC Utrecht in 2020

© Orange Pictures
UTRECHT - Rob Dieperink is zaterdagavond vanaf 21.00 uur de scheidsrechter bij de wedstrijd FC Utrecht-Fortuna Sittard. Hij wordt in de Galgenwaard geassisteerd door Jan de Vries en Jermain Lapar. Ingmar Oostrom uit Oudewater is de vierde official, Christiaan Bax is de VAR.
Drie dagen later is Christiaan Bax de arbiter van dienst bij Emmen - FC Utrecht. Zijn assistenten zijn Bas van Dongen en Yorick Weterings. Vierde official is Jesse Rozendal de VAR is dan Siemen Mulder.
Bij De Graafschap - Jong FC Utrecht is zaterdagmiddag is Erwin Blank de leidsman. Roan van Marrewijk en Jordi Been zijn de assistenten, Thijs Dogterom de vierde official.

FC Utrecht - AZ

De inhaalwedstrijd FC Utrecht - AZ op zondag 27 december wordt geleid door Pol van Boekel. Sander van Roekel en Erwin Zeinstra zijn die middag de assistenten. Vierde official is Nick Smit, Clay Ruperti is de VAR.

Scheidsrechters uit de provincie

Houtenaar Jeroen Manschot is vrijdag in de eerste divisie arbiter bij NAC - Volendam.
Martin van den Kerkhof uit Breukelen fluit op dinsdag 22 december FC Twente tegen Sparta. Een dag later is Jeroen Manschot scheidsrechter bij Willem II - Ajax.
Ingmar Oostrom uit Oudewater fluit die avond ADO Den Haag - PEC Zwolle.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.