RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

'FC Utrecht had goud in handen'

1/7
UTRECHT - Na een seizoen vol teleurstellingen gaf FC Utrecht in een lege Johan Cruyff ArenA eindelijk weer thuis. Geheel tegen alle verwachtingen in kreeg de ploeg van interim-trainer René Hake in de tweede ronde van de KNVB beker bijna Ajax op de knieën. Na een krankzinnig duel stonden de cijfers 5-4 op het scorebord.

 Een ontgoochelde Mark van der Maarel Een ontgoochelde Mark van der Maarel | Foto: Orange Pictures

Bart Ramselaar sprak na afloop van een unieke kans. "We hadden goud in handen vanavond. Zodra je 4-3 voorkomt mag je het niet meer weggeven." Hake sluit zich daarbij aan: "We zetten op 3-4 niet meer genoeg druk op de bal."

Bart Ramselaar: 'We hadden goud in handen'


 Maarten Paes raakte geblesseerd aan zijn hoofd. Het is nog onduidelijk heo ernstig. Maarten Paes raakte geblesseerd aan zijn hoofd. Het is nog onduidelijk heo ernstig. | Foto: Orange Pictures

Teleurgesteld is nog zacht uitgedrukt"
René Hake

Hake schoof zijn teleurstelling na afloop niet onder stoelen of banken. "Als ik teleurgesteld zeg druk ik me nog zacht uit. Uiteindelijk is het klote dat je met lege handen staat. In de slotfase krijgen we ook nog eens geen penalty. Dan zit het ook niet mee. Toch moeten we ook naar onszelf kijken. Bij twee doelpunten werd de bal door ons van richting veranderd. Dat is misschien ook geen toeval. Dus we laten toch iets liggen."

René Hake: 'We laten toch iets liggen'


Mahi schittert
Mimoun Mahi leek de man van de wedstrijd te worden met twee goals, maar werd uiteindelijk overschaduwd door matchwinner Dusan Tadic. Hij is teleurgesteld, maar ook optimistisch. "Het zat een beetje tegen met die twee onnodige goals, maar als we alle wedstrijden vanaf nu zo spelen als vanavond wordt het nog een mooi seizoen."

Mimoun Mahi: 'Kan nog een mooi seizoen worden als we dit vasthouden'


 Mimoun Mahi schitterde met twee goals Mimoun Mahi schitterde met twee goals | Foto: Orange Pictures

Ook Hake kijkt - met enige tegenzin - alweer vooruit. "We moeten onze rug rechten en ons nu richten op Fortuna Sittard, hoe zuur het ook is."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -