Stephanie Visscher loopt finale mis op NK Tennis: 'Het was een echte strijd'

© Website Stéphanie Visscher
ELST - Voor Stephanie Visscher is de halve finale het eindstation op het Nederlands kampioenschap tennis. De speelster uit Elst was dicht bij een finaleplaats, maar ze verloor uiteindelijk in drie sets van Richèl Hogenkamp.
Stephanie Visscher: "Ik heb net aan het kortste eind getrokken, maar qua spel kan ik er echt goed op terugkijken"
Visscher toonde veerkracht in het duel met de als tweede geplaatste Hogenkamp. Onze regiogenote verloor de eerste set met 6-4 en herstelde dat door de tweede set zelf met 6-4 te winnen. In de derde set kon Visscher op een 6-5 achterstand zelf serveren voor een tiebreak, maar die kans greep ze niet waardoor Hogenkamp met 7-5 de wedstrijd naar haar toe trok.
"Allereerst baal ik dat het net niet is gelukt, maar ik kan terugkijken op een heel goede wedstrijden. Het was een echte strijd en ik heb net aan het kortste eind getrokken, maar qua spel kan ik er echt goed op terugblikken", vertelt Visscher.

Met vertrouwen

De 20-jarige Elstse ontpopte zich dit NK tot de verrassing van het toernooi. In de eerste ronde versloeg ze regiogenote Quirine Lemoine, die als derde geplaatst was. Als enige niet-geplaatste speelster stond ze bij de laatste vier.
"Ik weet dat ik de laatste tijd goed sta te spelen, dus ik kan van iedereen winnen. Ik heb tegen goede speelsters gespeeld, dus ik had ook eerder kunnen verliezen. Maar ik speel goed, dus ik had er wel vertrouwen in dat het een goede week kon gaan worden", geeft ze aan.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.