Jong FC Utrecht sluit 2020 af met nederlaag

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft de laatste wedstrijd van 2020 verloren. In de eerste divisie gingen de Utrechtse beloften op bezoek bij De Graafschap met 3-1 onderuit.
Jong FC Utrecht verscheen, door het drukke programma van het beloftenelftal en het eerste, niet met de sterkste elf aan de aftrap. In de veertiende minuut kwam de thuisploeg op bijzondere wijze op 1-0 voorsprong. Vanaf de middenlijn schoot Ralf Seuntjes de bal over de niet oplettende doelman Joey Houweling heen. Vlak daarna was het ook al 2-0. Na een hoekschop wist Darryl van Mieghem de bal tegen de touwen te krijgen.
In de tweede helft kroop Jong FC Utrecht uit de schulp en begon het meer te voetballen. De ploeg van interim-trainer Ab Plugboer bleef enigszins in de wedstrijd dankzij doelman Houweling. Hij verrichte een aantal knappe reddingen waardoor de stand slechts 2-0 bleef.
Tien minuten voor tijd kreeg Jong FC Utrecht loon naar werken. Verdediger Mark Pabai schoof de aansluitingstreffer binnen: 2-1. Lang was de spanning niet terug. Vijf minuten later had Seuntjes met zijn tweede van de middag de eindstand op 3-1 bepaald.

Ranglijst

Jong FC Utrecht staat in de eerste divisie na 17 wedstrijden op de veertiende plek. Op 4 januari hervatten de Utrechtse talenten de eerste divisie met een thuisduel tegen FC Den Bosch.
14' Ralf Seuntjes (1-0)
22' Darryl van Mieghem (2-0)
81' Mark Pabai (2-1)
85' Ralf Seuntjes (3-1)