RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hake genoot van ontlading: 'Een mooi resultaat tegen een goede ploeg'

1/2
UTRECHT - René Hake was blij met het punt dat zijn ploeg pakte tegen AZ (2-2). De oefenmeester genoot ervan hoe blij zijn spelers met de late gelijkmaker waren. Rest de vraag of de interim-trainer van de Domstedelingen de directie in het laatste duel voor de korte winterstop genoeg heeft overtuigd om ook in januari voor de groep te mogen staan.

Mooi dat we nu tegen een goede ploeg een resultaat halen"
René Hake

"Dat we nog gelijk maken dat is wel een pluspunt", sprak Hake na afloop tegen RTV Utrecht. "De goal had al een paar kunnen vallen. Als die dan valt is het mooi om die ontlading te zien. Zelfs de keeper rende het veld over om het te vieren." Het was Dalmau die in de 93e minuut de 2-2 op het scorebord zette.

Ik heb mijn ambitie uitgesproken en die blijft staan"
René Hake

In de eerste helft waren er fases waarin beide ploegen afwisselend de boventoon voerden. In de tweede helft was het eigenlijk, tot 10 minuten voor tijd, AZ dat het heft in handen had. "Dat heeft mede te maken met de kwaliteit van AZ. Maar we stonden zelf ook niet goed genoeg om op de juiste manier druk te zetten", was de analyse van de oefenmeester. "In de eerste helft speelden we goed en hadden we de grootste kansen."

"Het is mooi dat we nu tegen een goede ploeg een resultaat halen", sprak Hake over het gepakte punt. Het was voor FC Utrecht alweer het achtste gelijkspel van dit seizoen, maar dit was er waarschijnlijk één die voelde als een overwinning.

Toekomst Hake
Over zijn eigen toekomst is vooralsnog nog niets bekend. De directie van FC Utrecht had eerder aangegeven hem de kans te geven tot het einde van het jaar. "In de komende dagen zullen we gaan zitten. Van daaruit zal de club een keuze maken. Ik heb mijn ambitie uitgesproken en die blijft staan." De spelers van FC Utrecht hebben in ieder geval openlijk hun vertrouwen uitgesproken in Hake. "Dat moet niet overheersend zijn, al zal de club ook daarnaar luisteren", besluit Hake.

René Hake: 'Het moest uit de tenen komen vandaag'


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -