René Hake tekent contract als hoofdtrainer van FC Utrecht

© fcutrecht.nl
UTRECHT - René Hake is de nieuwe trainer van FC Utrecht. Hij was al actief als interim-hoofdtrainer van het eerste. Deze week tekende hij een officieel contract als hoofdtrainer voor de komende anderhalf jaar.
Voor zijn tijd in Utrecht stond Hake aan het roer bij FC Emmen, FC Twente en SC Cambuur. In 2019 stapte de trainer over naar de Domstad om daar zeer verdienstelijk hoofdtrainer te worden van Jong FC Utrecht. In november nam hij het stokje over van de vertrokken John van den Brom bij het eerste elftal.
Technisch directeur Jordy Zuidam is in zijn nopjes dat de club doorgaat met Hake. "We zien een duidelijke lijn terug in met name de teamspirit en karakter van de ploeg. De resultaten in de vorm van punten zijn de afgelopen periode nog niet naar wens, maar we hebben vertrouwen dat dit snel gaat komen."
Ook Hake zelf heeft er zin in om aan de slag te gaan: "De afgelopen maanden zijn we hard aan het werk geweest om het spel, in de breedste vorm, te verbeteren. We moeten hierin de volgende stap maken, om wedstrijden ook in de vorm van drie punten naar onszelf toe te trekken. Daar gaan we vanaf 3 januari weer hard aan werken en ik ben ervan overtuigd dat dat snel gaat komen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.