RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

FC Utrecht-fans kunnen eigen tegel kopen van 'grâchmuur' in Galgenwaard


UTRECHT - FC Utrecht-supporters kunnen voor 50 euro een eigen tegel kopen in stadion Galgenwaard. Daarmee helpen ze mee met het versieren van de gracht tussen de tribune en het veld: de 'Grâchmuur'. De opbrengst van het project gaat naar een supportersfonds voor (maatschappelijke) projecten. Fans bepalen zelf waar het geld aan wordt uitgegeven.Op alle grachten in het stadion zijn de afgelopen tijd logo's aangebracht met een link naar het heden en verleden van FC Utrecht. Daaromheen kunnen fans een eigen tegel aanschaffen. Daarop is plek voor een óf twee regels met in totaal 20 tekens per regel. De supporters kunnen bijvoorbeeld iemand welkom heten of een overleden persoon te eren. "Achter iedere tegel zit een uniek verhaal en deze verhalen samen vormen FC Utrecht", aldus de club.

Een tegel aanschaffen kan op de tribunes Bunnikside, Cityside en Zuidtribune. "In verband met de huidige indeling van de gracht aan de kant van de Noordtribune, kunnen we op dit moment aan deze zijde nog geen tegels verkopen. Wij zijn de mogelijkheden aan het bekijken om dit in de toekomst wel te kunnen realiseren."

 | Foto: FC Utrecht

Supporters die meedoen krijgen een certificaat en extra informatie over de locatie van hun tegel, zodat ze precies weten waar ze hem kunnen vinden. Ook is er een mogelijkheid om een tweede tegel voor thuis aan te schaffen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -