Eemdijk haalt Frank Heus van Hoogland

Frank Heus gaat kopduel aan
Frank Heus gaat kopduel aan © Geert Lommers
EEMDIJK/HOOGLAND - Frank Heus maakt binnen de regio de overstap van het zondagvoetbal naar het zaterdagvoetbal. De 25-jarige aanvaller maakt komende zomer de overstap van derdedivisionist Hoogland naar Eemdijk, dat uitkomt in de hoofdklasse B.
Heus tekent voor één jaar bij de groenen uit Bunschoten-Spakenburg en de opvolger van spits Bas Buimer, die afgelopen week besloten heeft om te stoppen.
"Door de transparantie die Bas Buimer toonde over zijn twijfels, konden wij snel anticiperen. Frank is een jongen uit de regio met uitzonderlijke kwaliteiten", zegt Jan van Twillert van de technische commissie.
"Frank is een type speler die complementair is aan een echte '9'. Frank is meer een 9,5/10 die doelgericht is, maar ook zeker voetballend van grote waarde kan zijn voor het spel van Eemdijk", aldus Van Twillert.
Heus speelde in het verleden ook bij IJsselmeervogels, Roda'46, Hercules, DVS'33 en Sparta Nijkerk. Bij Hoogland kwam hij tot nu toe niet verder dan vijf wedstrijden, omdat het seizoen tussentijds gestopt is.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.