RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

UZSC wint twee keer van Polar Bears: 'Gaat steeds beter'

UTRECHT - De waterpoloŽrs van UZSC hebben zowel zaterdag als zondag de oefenduels van Polar Bears gewonnen. Zaterdag was de Utrechtse ploeg met 21-10 te sterk, zondag met 15-7.

Het veldspel was prima vandaag"
Roeland Spijker

Eerder had de ploeg van trainer Roeland Spijker zaterdagochtend al met 14-11 gewonnen van AZC Alphen. Na die wedstrijd gaf Spijker aan dat het verdedigend scherper moest. "Dat was gisterenmiddag alweer een stuk beter. Echter mist de scherpte nog wel een beetje. Ondanks dat we ruim wonnen is tien tegendoelpunten teveel", aldus Spijker over de 21-10 zege.

"Vandaag ging het weer een stukje beter. Polar Bears scoorde voornamelijk uit man-meersituaties. Het veldspel was prima", besluit de oefenmeester.

Komende donderdag oefent UZSC tegen Donk. Op 23 januari gaat de bekercompetitie van start voor de ploeg van Spijker. Op 13 februari wordt begonnen aan de eredivisie.

Completere selectie
UZSC kon voor het eerst weer beschikken over Sebastiaan Hessels, Flemming Kastrop, Jeroen Rouwenhorst, Joran Westerveld, Joep de Jong en Tim de Mey. Het zestal trainde sinds september in Zeist met het Nederlands team en konden ondanks de coronamaatregelen wťl gewoon doortrainen. De Jong, Hessels en Westerveld trainen nog gedeeltelijk in Zeist en gedeeltelijk in Utrecht. Benjamin Hessels traint volledig in Zeist omdat hij voor het eerst is geselecteerd voor het OKT.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -