Laatste oefenduels waterpolo: Mannen ZPC Amersfoort onderuit, ruime zege vrouwen UZSC

© RTV Utrecht
AMERSFOORT - De waterpoloërs van ZPC Amersfoort hebben zaterdag het oefenduel tegen AZC Alphen met 12-10 verloren. De vrouwen van UZSC pakten tegen Het Ravijn wel overtuigend de winst: 23-8.
ZPC Amersfoort begon in het de eerste periode niet goed en liep daardoor in het restant van het duel achter de feiten aan. "We moeten met onze verdediging nog iets sneller schakelen, maar qua conditie zie je al duidelijk verbetering", laat waterpoloër Dominic van de Bunt van ZPC Amersfoort weten.
Voor ZPC Amersfoort start het seizoen volgende week met de regioderby in de beker tegen UZSC. Van de Bunt kijkt ernaar uit. "Eindelijke weer een echte wedstrijd."

Alleen nog puntjes op de i voor vrouwen UZSC

De Utrechtse dames hebben een goede generale gespeeld voor de start van de bekercompetitie van volgend weekend. Aan de zijde van de ploeg van coach Joachim de Ruijscher blonken routiniers Nerida Drewes en Amarens Genee uit. Zij scoorden respectievelijk 9 en 7 keer.
UZSC begint volgend weekend in de beker tegen Polar Bears. "Nu in de laatste trainingsweek de puntjes op de i zetten en dan moeten we er klaar voor zijn", aldus De Ruijscher.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.