Mitchell Zwart langer bij Hercules

© Geert Lommers
UTRECHT - Mitchell Zwart speelt ook volgend seizoen voor Hercules. De 26-jarige centrale verdediger, die in de zomer overkwam van SO Soest, speelde weliswaar nog geen minuut in een officiële wedstrijd, maar beide partijen gaan graag met elkaar door.
"Ik heb vertrouwen in mijn kwaliteiten en weet dat ik er niet ver vanaf zit. Aan mij de taak om de trainer te overtuigen dat hij niet om mij heen kan", stelt Zwart. "Daarnaast heb ik het gewoon erg goed naar m'n zin bij deze vereniging. Het was dus een vrij eenvoudige keuze."
Trainer René van der Kooij, die de speler meenam van SO Soest, deelt dat gevoel. "Mitchell is echt een goede CV die even moest wennen maar die je steeds beter zag worden, er zit zoveel voetbal in hem naast zijn drive dan weet je dat het goed gaat komen."
Hercules verlengde al eerder de contracten met Fons Mulder, Nathan Bijl, Niek Hoogveld, Rogier Benschop en Steff van Rooijen. Ook de jeugdige talenten Lars Vermeulen, Mohammed Himich en Youssef el Bouaazati blijven de derde divisionist volgend seizoen trouw.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.