RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO loopt nu helemaal leeg

VEENENDAAL - Jasper Waalkens, Tom Menting, Jordie van der Laan, Shanon Carmelia en Bo van Essen zijn de volgende vijf spelers die na dit seizoen bij DOVO vertrekken. Daarmee neemt de leegloop bij de Veenendaalse derde divisionist grote vormen aan. Eerder maakten ook Simon van Zeelst, Yannick Zeeman, Quincy Arends en Mitchell de Zwart hun vertrek bij DOVO bekend.

Het vijftal dat nu vertrekt heeft van de Financiële Stichting DOVO (FSD) niet eens een aanbieding gehad. "Ik had wel gerekend op een aanbieding, daar had ik afgelopen zomer afspraken over gemaakt met Scott Calderwood", zegt Jasper Waalkens. Maar technisch manager en hoofdtrainer Calderwood leeft in onmin met de FSD en zijn rol bij de club lijkt uitgespeeld. Ondertussen mag vrijwel iedere speler die door Calderwood is binnengehaald vertrekken.

"De keuzes worden niet op een fraaie manier gemaakt", zegt Waalkens. "Maar ik leg me er maar maar bij neer en ga een andere club zoeken. Ik ben 31 en wil nog wel een jaar of drie, vier door." Over de bijzonder onrustige situatie bij DOVO laat Waalkens zich niet uit. "Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij de club", klinkt het diplomatiek.

De nieuwe club van Waalkens zal waarschijnlijk uit het zuiden van het land komen. De aanvallende middenvelder, die ook nog voor Spakenburg speelde en prof was bij Almere City, is tegenwoordig ook assistent-trainer bij de onder 21 van Willem II en woont in Tilburg. "Ik ben mij oriënteren op clubs in de buurt. De zondagcompetitie is nu ook een serieuze optie."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -