Oud-FC Utrecht-speler Darren Rosheuvel naar IJsselmeervogels

Rosheuvel in actie voor Jong FC Utrecht
Rosheuvel in actie voor Jong FC Utrecht © FCUPhoto
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/UTRECHT - IJsselmeervogels heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Darren Rosheuvel. De 26-jarige middenvelder, die ooit vier duels voor FC Utrecht speelde, tekent tot de zomer van 2022 op de Westmaat.
Rosheuvel zat het afgelopen seizoen zonder club. Hij trainde mee met de Wooter Academy. In zijn jeugdjaren speelde Rosheuvel voor Haarlem, Ajax en FC Utrecht. In de Domstad speelde hij vooral voor Jong FC Utrecht in de eerste divisie, maar mocht hij ook vier wedstrijden in het eerste meedoen.
Hij zorgt voor balans in het elftal en neemt medespelers op een positieve manier mee in zijn sportbeleving
Erwin van der Lugt, TC IJsselmeervogels
In het seizoen 2017-2018 maakte Rosheuvel de overstap naar Cambuur Leeuwarden, maar ook daar kwam hij weinig aan spelen toe. Datzelfde was het geval bij Telstar, waar hij in de zomer van 2019 al na een seizoen vertrok. De verdedigende middenvelder leek daarna bij Quick Boys te tekenen, maar dat ging uiteindelijk niet door.
"Darren is een controlerende linkermiddenvelder met veel spelinzicht, die door zijn manier van spelen andere spelers beter laat functioneren", vertelt Erwin van der Lugt van de technische commissie van de Rooien. "Hij zorgt voor balans in het elftal en neemt medespelers op een positieve manier mee in zijn sportbeleving. Daarnaast is Darren op meerdere posities inzetbaar, wat voor een team altijd prettig is."
Eerder trok IJsselmeervogels ook al Jesse Wielinga, Daniel van Son en Khalid Tadmine aan voor het seizoen 2021-2022.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.