RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong wint ook oefenduel van Pinoké: 'Bijna klaar voor Bloemendaal'

1/3
UTRECHT - Nog een week heeft Kampong om zich voor te bereiden op de herstart van de hoofdklasse hockey. Vandaag speelden de Utrechtse mannen hun laatste oefenduel, 5-2 winst op PinokÚ, en ondanks de riante uitslag was de conclusie na afloop dat deze laatste trainingsweek nog echt wel nodig is.

Je moet op bepaalde plekken de chemie vinden"
Bj÷rn Kellerman

Namens Kampong kwamen Bj÷rn Kellerman (2x), Ties Ceulemans, Jip Janssen en Terence Pieters tegen PinokÚ tot scoren. Marlon de Boer en Dennis Warmerdam maakten de treffers van PinokÚ.

Finetunen
Hoewel Kampong met drie doelpunten verschil won waren de Utrechters dus niet helemaal tevreden. Ze speelden onder andere te slordig. Dat komt mede doordat de Utrechters pas 2/3 weken weer als volledige groep trainen.

"We hebben deze week nog wel echt nodig om dingen te finetunen. We hebben elkaar te lang gemist en dat moeten we oppakken", vertelt Kampong-speler Bj÷rn Kellerman. "Je moet op bepaalde plekken de chemie vinden, dat heeft ook met onze tactiek te maken.

Bj÷rn Kellerman vindt dat er nog werk aan de winkel is


Volgende week krijgt Kampong te maken met een op papier grotere tegenstander dan PinokÚ. Namelijk de koploper van de hoofdklasse. "Tegen Bloemendaal gaat het weer om de knikkers en dan moet het kloppen", aldus Kellerman. "We hebben niet lang, maar we moeten er volgende week staan."

De Utrechters staan bij aanvang van de herstart van de hoofdklasse met zes gespeelde wedstrijden derde met 13 punten. Bloemendaal is koploper met een wedstrijd meer gespeeld en 8 punten meer.

 Kampong - PinokÚ Kampong - PinokÚ | Foto: Fotostudio RedGreenBlue


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -