RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Barry Beijer verlaat DOVO per direct voor TEC: 'Jammer dat het zo loopt'

1/2
VEENENDAAL - Barry Beijer maakt per direct de overstap van derde divisionist DOVO naar tweede divisionist TEC. In Tiel heeft de 29-jarige centrale verdediger een contract getekend tot het einde van het huidige seizoen.

hoe het er nu op bestuurlijk niveau aan toegaat dat is heel spijtig"
Barry Beijer

Voordat het seizoen door de coronacrisis werd stilgelegd droeg Beijer drie keer het shirt van DOVO. De verdediger kwam afgelopen zomer over van Spakenburg naar DOVO. Bij de Blauwen speelde hij sinds de zomer van 2017.

Barry Beijer vertelt in Namen en Rugnummers over zijn plotselinge vertrek bij DOVO


Het vertrek van Beijer bezorgt de technische commissie nog meer kopzorgen. Bij de Veenendaalse club vindt een ware leegloop plaats. "Er zijn er inderdaad een hoop die om wat voor reden dan ook vertrekken", aldus Beijer tegen RTV Utrecht. "Ik heb in de zomer leuke voetbalgesprekken gehad en daardoor koos ik voor DOVO. Ik zag mijzelf hier ook wel een aantal jaar voetballen, dus is het jammer dat het zo loopt."

"We hadden een heel leuk team dus het is extra spijtig dat het zo uit elkaar valt", vertelt Beijer. Binnen die spelergroep ontstond er steeds meer onvrede. "Via de media hoorden we bijvoorbeeld dat de doelstelling werd aangepast. En er waren meer dingen die we via de media hoorden en niet via het bestuur zelf."

Uitgelezen mogelijkheid
En dus zocht Beijer zijn heil per direct ergens anders. "TEC is voor mij een uitgelezen mogelijkheid. Ik heb bij DOVO ook nog geen gesprekken gehad over de toekomst", zegt de verdediger. "Ik kan mijzelf nu ook weer laten zien op het hoogste amateurniveau van Nederland. Ik heb voor een half seizoen getekend, maar we hebben wel de intentie om mogelijk langer met elkaar door te gaan."

"Ik vind DOVO een hele mooie vereniging, maar hoe het er nu op bestuurlijk niveau aan toegaat dat is heel spijtig", aldus Beijer.

Tevens heeft TEC het contract van Utrechter Tufan Özbozkurt verlengd tot medio 2021. Hij is sinds afgelopen zomer onderdeel van TEC.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -