Botic van de Zandschulp dendert door naar achtste finales

© Orange Pictures
VEENENDAAL - Tennisser Botic van de Zandschulp laat een uitstekende vorm zien in Australië. De Veenendaler heeft zich op het Great Ocean Road Open, een voorbereidingstoernooi op de Australian Open, geplaatst voor de achtste finale.
Van de Zandschulp rekende op het hardcourt van Melbourne af met de Pool Kamil Majchrzak. Dat deed onze regiogenoot in drie sets. Van de Zandschulp won de eerste set met 6-4 en stond de tweede set af met 3-6. De beslissende set trok hij vervolgens opnieuw met 6-4 naar zich toe.
Daardoor heeft Van de Zandschulp zich geplaatst voor de laatste zestien van het toernooi. In de achtste finale treft hij de Amerikaan Reilly Opelka of Sergiy Stakhovsky uit Oekraïne.

Debuut op ATP Tour

In de eerste ronde wist Van de Zandschulp in twee sets te winnen van Tristan Schoolkate uit Australië. Het was voor de Veenendaler zijn debuut op de ATP Tour.
The Great Ocean Road Open is een voorbereidingstoernooi op de Australian Open, waarvoor Van de Zandschulp zich voor het eerst in zijn loopbaan heeft geplaatst.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.