RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV-speler Joshua Patrick in cel voor rellen op Museumplein

VEENENDAAL - Voetballer Joshua Patrick van GVVV is betrokken geweest bij de rellen op het Amsterdamse Museumplein. Trainer Jochem Twisker bevestigt berichten daarover in andere media. Patrick zou een celstraf hebben gekregen van vijf weken.

Twisker werd een week geleden door de speler zelf op de hoogte gebracht dat hij in de problemen was geraakt bij de rellen op het Museumplein. "Ik keur het natuurlijk sterk af, maar volgens zijn eigen verhaal lijkt het in de sfeer van een kwajongensstreek te liggen", zegt de trainer.

Patrick zegt dat hij een rauw ei naar de politie heeft gegooid, al wordt elders gemeld dat het een steen is geweest. Demonstraties tegen het coronabeleid op het Museumplein zijn recent uitgedraaid op rellen. Verschillende verdachten hebben een vonnis gekregen via snelrecht.

Voorzitter Barry van de Lagemaat wil nog niet vooruitlopen op eventuele maatregelen van de Veenendaalse voetbalclub tegen de speler, hij vindt dat het om een privé-kwestie gaat. "'Daar gaan we ons rustig intern op beraden. Gelukkig hebben we daar nu met corona nog even de tijd voor."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -