RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Volleyballers Taurus slaan slag tegen VCN: 'Kampioenspoule kan er inzitten'

1/2
HOUTEN - De volleyballers van Taurus hebben op bezoek bij VCN de winst gepakt. De Houtenaren waren in het eredivisieduel met 1-3 in sets te sterk.

Het was zeker geen makkelijke overwinning."
Mats Bleeker

Taurus had op voorhand één punt meer op de ranglijst dan VCN. De eerste set ging met 25-18 naar de thuisploeg. Vervolgens toonden de Houtenaren veerkracht en wonnen achtereenvolgens drie sets met 17-25, 18-25 en 21-25.

"We kwamen vrij snel onder druk te staan, dus het was zeker geen makkelijke overwinning", blikt libero Mats Bleeker van Taurus terug. "Zij spelen een ander spelletje dan de meeste ploegen, ze zijn ook goed op elkaar ingespeeld. Daar moet je dan toch even aan wennen."

Mats Bleeker blikt in Namen en Rugnummers terug op de winstpartij.


Na de eerste set ging Taurus beter spelen. "We hebben een volwassenere houding neergezet. Daardoor ging het beter."

Weg naar kampioenspoule
Taurus staat na vijf duels met acht punten op de gewenste vierde plek (geeft aan het eind van het seizoen recht op deelname aan de kampioenspoule). Het gat met nummer zeven VCN is door de winst vergroot naar vier punten.

"We hoeven nog maar vier wedstrijden. De kampioenspoule kan er echt wel inzitten", aldus Bleeker die blij is met de ontwikkeling van zijn ploeg. "Bij dit duel hebben we ook laten zien dat we onze rug kunnen rechten als het tegenzit."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -