RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tijd tikt door maar Verschoor houdt hoop op stoel in Formule 2: 'Heel spannend'

1/2
BENSCHOP - Over zeven weken start het seizoen van de Formule 2. Coureur Richard Verschoor uit Benschop hoopt dan in één van de 22 bolides te zitten. Verschoor heeft op dit moment nog geen handtekening gezet bij een ploeg, de tijd begint te dringen en de spanning te stijgen.

Al mijn zinnen gezet op de Formule 2."
Richard Verschoor

Er zijn nog maar enkele stoelen vrij in de Formule 2. "Ik heb de laatste tijd veel gesprekken gehad en het gaat de goede kant op, maar de tijd begint te dringen. Het is heel spannend allemaal", aldus de Benschopper in Namen en Rugnummers. Eerder kondigde Verschoor al aan de overstap te willen maken van de Formule 3 naar de Formule 2.

Richard Verschoor sprak in Namen en Rugnummers over zijn toekomst.


Duidelijkheid moet snel komen
Verschoor denkt dat er bij twee ploegen nog een plek vrij is. "Het is bijna vol", zegt de coureur die bezig is met het bij elkaar zoeken van sponsors. Want hoe meer geld je meeneemt des te groter de kans is dat een ploeg voor je kiest. "Ik heb niet de makkelijkste hobby uitgekozen. Maar je moet je dromen niet opgeven. Dat heeft mij ook gebracht waar ik nu ben."

Binnen tien dagen hoopt Verschoor duidelijkheid te hebben. Hij heeft al zijn pijlen gericht op de Formule 2. "Ik heb alles afgekaatst", zegt de Benschopper die zich hardop afvraagt of dat de juiste keuze is geweest. "Ik heb al mijn zinnen gezet op plan A, de Formule 2. Ik zeg altijd als je een plan B hebt, dan focus je ook op dat plan."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -