Nieuw bommetje bij DOVO: club breekt na elf jaar met teammanager

© DOVO.nl
VEENENDAAL - DOVO heeft per direct afscheid genomen van teammanager Kees Muller. Reden voor de breuk is 'een verschil van inzicht over de te volgen koers.' Muller, die eerder ook teammanager was bij buurman en aartsrivaal GVVV, werkte elf jaar bij DOVO. Behalve teammanager was hij ook actief betrokken bij het technische beleid van de club.
Muller geldt binnen de Veenendaalse derde divisionist als een van de vertrouwelingen van trainer/technisch manager Scott Calderwood, die een arbeidsconflict heeft met de Financiële Stichting DOVO, FSD. Hij werkte samen met hoofdtrainers als Peter Visee, Hans Kraay jr. en Gert Kruys.
Het vertrek van Muller, die zelf niet wil reageren op de ontstane situatie, is een volgende stap in de onrust die DOVO al geruime tijd in de greep houdt. Daarbij staat de FSD lijnrecht tegenover Scott Calderwood en de mensen die hem steunen.
Als gevolg van die onrust en de financiële situatie als gevolg van teruglopende sponsorinkomsten hebben al tien spelers van de huidige selectie aangegeven komende zomer bij DOVO te vertrekken. Aanvoerder Barry Beijer vertrok zelfs per direct, naar TEC uit Tiel.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.