RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Stephanie Visscher verliest dubbelfinale in Villena: 'Niveau was gelijkwaardig'

1/2
ELST - Tennisster Stephanie Visscher heeft de dubbelfinale van het ITF-toernooi van het Spaanse Villena verloren. De speelster uit Elst ging samen met landgenote Eva Vedder in twee sets onderuit tegen het Spaanse duo Carillo/Fita.

Helaas aan het kortste eind getrokken"
Stephanie Visscher

De wedstrijd ging erg gelijk op, maar Visscher en Vedder verloren beide sets met 7-5. De winst ging daardoor naar de het Spaanse koppel, dat als derde plaatst was in Villena. "Qua niveau was het bijna gelijkwaardig", spreekt Visscher in Namen en Rugnummers. "Wij trokken helaas aan het kortste eind."

"In beide sets pakten ze steeds als eerste een break, daardoor liepen we vaak achter de feiten aan. In de eerste set bleven we lang bij en in de tweede kwamen we goed terug."

Stephanie Visscher blikt terug op haar verloren dubbelfinale


Het Nederlandse duo was als tweede geplaatst in de regio van Valencia. "We hadden zeker het gevoel dat we konden winnen", aldus de speelster uit Elst. "Ik heb met Eva (Vedder, red) al heel veel titels weten te behalen, we zijn goed op elkaar ingespeeld."

Vorige week wist Visscher nog een dubbeltoernooi te winnen in Spanje. Toen was de Elstse de beste in Manacor op Mallorca. "Ik kan nu weer met een goed gevoel gaan trainen. Maar er zijn ook genoeg dingen om aan te werken, maar dat is ook altijd leuk", aldus Visscher.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -