RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Rob Dieperink scheidsrechter bij Willem II - FC Utrecht

UTRECHT - Rob Dieperink is vrijdagavond de scheidsrechter bij de wedstrijd Willem II - FC Utrecht. Hij wordt in Tilburg geassisteerd door Rob van de Ven en Peter Janson. Nick Smit is de vierde official, Sander van der Eijk is de VAR. Willem II - FC Utrecht begint om 20.00 uur.

De thuiswedstrijd van Jong FC Utrecht tegen lijstaanvoerder SC Cambuur staat maandag van 21.00 uur onder leiding van Clay Ruperti. Zijn assistenten zijn Martijn Beijer en Joey Waleveld. Vierde official is Mike de Bruijn.

Houtenaar Jeroen Manschot en Martin van den Kerkhof uit Breukelen komen in actie bij de duels van Ajax en Feyenoord. Manschot heeft zondag Ajax - Sparta onder zijn hoede, Van den Kerkhof leidt drie dagen later FC Groningen - Feyenoord.

Ingmar Oostrom uit Oudewater is zondagmiddag in de eerste divisie actief bij NEC - De Graafschap. Bij dat duel worden bij wijze van proef 1.500 toeschouwers toegelaten. Het is de eerste keer sinds eind september dat er in het betaalde voetbal een wedstrijd met publiek wordt gespeeld.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -