Yannick Zeeman weg bij DOVO: 'Geen goed gevoel bij'

© Website DOVO
VEENENDAAL - Yannick Zeeman vertrek na dit seizoen definitief bij DOVO. De verdediger gaf eerder al aan te vertrekken, maar op verzoek van de Veenendaalse club werden de onderhandelingen weer geopend. "Maar ik heb er toch geen goed gevoel bij", vertelt Zeeman aan RTV Utrecht.
"Twee weken geleden gingen we weer in gesprek met de intentie om het contract toch te verlengen. Ik had mijn vraagtekens over de sportieve toekomst en financieel zou ik flink moeten inleveren", legt de verdediger uit Lienden uit.
De onderhandelingen kwamen ook deze keer niet van de grond. "Ik deed een tegenbod en daar ging DOVO niet mee akkoord. Ik had er sportief geen goed gevoel bij en moest voor mijn gevoel te veel inleveren. Ik had er ook een naar gevoel bij", aldus Zeeman, die ook vanuit zijn omgeving geadviseerd werd over zijn toekomst bij het onrustige DOVO.

Aanbiedingen

"Toen heb ik de deur dicht gedaan en dat heb ik ook netjes aangegeven", zegt hij. Ondertussen hebben de eerste clubs zich al gemeld bij de 22-jarige verdediger, die ook nog studeert. "Ik heb al een aantal gesprekken dat ik nu kan oppakken. En misschien komt er nog iets nieuws. Daar heb ik alle tijd voor."
"Ik moet er een goed gevoel bij hebben, want ik ben toch een gevoelsmens", aldus Zeeman. "De club moet een plan hebben als club, en een plan voor mij als speler."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.