Dalto verliest belangrijk duel voor play-off ticket

© Fotostudio Red Green Blue
DRIEBERGEN-RIJSENBURG - De korfballers van Dalto deden zaterdag geen goede zaken in de strijd om een play-off ticket. Het team uit Driebergen verloor met 25-17 op bezoek bij directe concurrent DVO uit Bennekom.
Dalto kwam op een 0-3 voorsprong. Daarna begon DVO ook met scoren. De thuisploeg leidde met 4-3 op het moment dat de eerste helft nog acht minuten duurde.
De ruststand was 10-8. Al kort na rust vergrootte DVO de voorsprong in 14-8. De ploeg van Barry Schep verkleinde dus uiteindelijk de achterstand niet.

Play-offs

Dalto staat op de vijfde plek in de Korfbal League met een punt minder dan nummer vier DVO. Er staan nog vier speelrondes het programma. De eerste vier gaan na dit seizoen de play-offs in.