FC Utrecht bindt clubman Van der Maarel voor nog eens twee jaar

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Mark van der Maarel heeft zijn aflopende contract bij FC Utrecht met nog eens twee jaar verlengd. De verdediger is nu tot de zomer van 2023 aan de club verbonden.
De 31-jarige Van der Maarel speelt sinds 2009 onafgebroken voor FC Utrecht. Hij heeft inmiddels 307 duels voor zijn club achter de rug. Alleen Jan Willem van Ede (462 keer), Jean-Paul de Jong (434), Leo van Veen (421), Herman Verrips (340) en Ton de Kruijk (324) droegen vaker het shirt van FC Utrecht.

Gewaardeerde kracht

"Mark is een enorm gewaardeerde kracht in onze selectie. We zijn dan ook erg blij dat we met Mark een langer contract zijn overeengekomen", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam. "Met zijn karakter, ervaring en strijdlust is Mark een voorbeeld in de selectie. Hij blijft zich ook op persoonlijk vlak ontwikkelen, waardoor zijn rol binnen de spelersgroep alleen maar groeit. Erg mooi dat Mark zich ook weer voor de komende jaren aan ons wil verbinden en gelooft in de doelen en ambities die we met elkaar willen bereiken."
Van der Maarel moest zijn basisplek de laatste weken afstaan aan de van Udinese overgekomen Hidde ter Avest. Wel maakt hij nog regelmatig minuten als invaller. Vrijdag kwam hij in de 66e minuut in het veld om vervolgens precies twintig minuten later fraai de 0-6 tegen Willem II binnen te schieten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.