RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Willem Janssen verlengt contract en legt toekomst bij FC Utrecht vast

UTRECHT - Aanvoerder Willem Janssen heeft zijn contract bij FC Utrecht met een jaar verlengd. Hij tekende bij tot medio 2022. In de nieuwe verbintenis is een optie opgenomen op een volgend contract als profvoetballer bij de eredivisieclub. Vanaf het moment dat de centrale verdediger zijn carrière beëindigt, zal hij een andere voetbaltechnische rol binnen FC Utrecht gaan vervullen.

Janssen speelde eerder voor VVV-Venlo, Roda JC en FC Twente. Hij streek in de zomer van 2013 in Utrecht neer. Hij was hier tot dusver in 217 officiële wedstrijden actief.

"Onze captain is weer helemaal terug" laat technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht opgetogen weten. "Bewonderenswaardig hoe hij weer is opgestaan na een zware blessure, zeker op zijn leeftijd. Willem is een belangrijke speler voor de club. Op de eerste plaats vanwege zijn kwaliteiten als voetballer, maar ook door zijn ervaring, persoonlijkheid en coaching."

Zuidam: "Bovendien is Willem ook buiten de lijnen een voortreffelijke ambassadeur van de club. Een echt uithangbord. We zijn er blij mee dat we nog zeker een jaar gebruik kunnen maken van zijn diensten en gaan daarna met elkaar in gesprek over hoe de toekomst er na het seizoen 2021/2022 uitziet. Hoe dan ook blijft Willem in de toekomst aan FC Utrecht verbonden, en daar ben ik onwijs blij mee."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -