Handbal Houten versterkt zich met talentvolle Van Gulik

© Handbal Houten
HOUTEN - The Dome/Handbal Houten heeft de selectie voor komend seizoen aangevuld met de 20-jarige Jeffrey van Gulik. De Amersfoorter komt over van DFS Arnhem.
Van Gulik vertelt dat het plan van eredivisionist Handbal Houten hem aanspreekt. "Het is een jong team vol met ambities en dat ben ik zelf ook. Ik heb heel veel zin om met dit team de top te halen. Daarnaast wil ik fysiek sterker en een betere verdediger worden en ook aanvallend kan ik nog groeien. Daarvoor zie ik goede mogelijkheden bij Houten. En wat ook nog een voordeel is: het is lekker dichtbij", aldus de aanwinst.
Trainer/coach Freek Gielen zegt dat ze verdediger al langere tijd op de radar hadden. "Ik ben blij om hem er bij te hebben. Jeffrey is een hele creatieve, onberekenbare speler die makkelijk scoort en met zijn acties het verschil kan maken in wedstrijden."

Vriendschappelijke duels

De eredivisie wordt dit seizoen niet meer hervat voor Handbal Houten. De Houtenaren beginnen deze week met buiten te trainen en willen vanaf eind maart weer binnen trainen. Medio april staat er een alternatieve vriendschappelijke competitie op het programma.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.