RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong en SCHC goed vertegenwoordigd in Oranje-selecties voor Pro League

UTRECHT/BILTHOVEN - Komend weekend staat voor de Nederlandse hockeyers in het teken van interlands. Voor de Nederlandse vrouwen en mannen staan twee Pro League-duels met Duitsland op het programma. In de selecties zitten veel spelers en speelsters uit onze regio.

Nederlandse hockeyvrouwen
Bij de vrouwen zijn Pien Dicke, Kyra Fortuin, Laurien Leurink, Caia van Maasakker, Xan de Waard en Ginella Zerbo van het Bilthovense SCHC van de partij.

Ook Malou Pheninckx van Kampong behoort tot de selectie van bondsoach Alyson Annan, evenals Eva de Goede uit Zeist en keepster Josine Koning uit Amersfoort.

In totaal bestaat de selectie uit 22 speelsters. Voor elke wedstrijd mag Annan 18 speelsters op het wedstrijdformulier zetten.
De Pro League-wedstrijden van de Nederlandse vrouwen en mannen zijn komend weekend live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht (93.1 FM).

Zaterdag 6 maart
14.00 uur: Nederland-Duitsland (v)
16.30 uur: Nederland-Duitsland (m)

Zondag 7 maart
14.00 uur: Nederland-Duitsland (v)
16.30 uur: Nederland-Duitsland (m)
Nederlandse hockeymannen
Bij de mannen heeft bondscoach Max Caldas 23 spelers geselecteerd, waarvan hij er per wedstrijd ook maar 18 mag inschrijven.

Caldas heeft in zijn selectie plek voor Kampong-spelers Lars Balk, Jonas de Geus, Jip Janssen, Bjorn Kellerman, Robbert Kemperman, Terrance Pieters. Kampong-aanvoerder Sander de Wijn is nog herstellende van een blessure en ontbreekt.

Bilthovenaar Thierry Brinkman mag zich ook melden in het Wagener Stadion, waar de duels tegen Duitsland gespeeld worden.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -